Baseus S09A Wireless Bluetooth FM Transmitter

QR 79

Availability: In Stock

Brand:BASEUS

BRAND: BASEUS

MODEL: S09A

CONNECTIVITY: BLUETOOTH, MICRO SD CARD, FLASH MEMORY

POWER SUPPLY: DC 12V - 24V

OUTPUT USB 1: 5V=2.4A

OUTPUT USB 2: 5V=1A

TOTAL POWER OUTPUT: 3.4A

FREQUENCY RANGE: 87.5 - 108.0 MHz

SCOPE: 5 METERS

BLUETOOTH: VERSION 4.2

SD CARD / FLASH: UP TO 32GB

Available Options

+

Incarcatorul auto cu modulator FM Baseus Wireless MP3 se conecteaza la priza bricheta a masinii si folosind frecventele FM poate reda muzica de pe un stick USB, card microSD sau de pe telefonul mobil prin conxiunea Bluetooth. De asemenea daca modulatorul este conectat prin Bluetooth la telefon puteti prelua/respinge apeluri cu ajutorul butonului multifunctional si auzi sunetul apelului in sistemul audio al masinii.


In acleasi timp, poate incarca simultan 2 dispozitive datorita celor doua porturi USB. Curentul maxim pe cele doua porturi USB este de 3.4A (maxim total), portul USB 1 suporta incarcare cu max 1A si redare de pe stick USB, iar portul USB 2 suporta incarcare cu un curent de max 2.4A in functie de speficitatiile fiecarui dispozitiv mobil cu care este conectat. Poate incarca si camere auto sau alte gadget-uri. 


Beneficieaza de un chip inteligent incorporat care ofera protectie impotriva scurtcircuitului, supraincarcarii, supraincalzirii sau alte interferente ce pot afecta incarcarea corecta a dispozitivelor mobile.


Pentru a seta modulatorul deschideti si setati pe sistemul radio al masinii o frecventa care nu este ocupata de un post radio. Apoi alegeti aceeasi frecventa si pe modulator folosind butonul multifunctional: tineti apasat timp de doua secunde pana frecventa afisata clipeste si apoi rasuciti stanga sau dreapta pentru a creste/descreste frecventa. Alegeti o frecventa care sa nu interfereze cu un alt post radio

Write a review

Rating Bad           Good